POMERITE DOLE

DREAM HOME
Real Estate

Dream Home Real Estate pruža izuzetnu uslugu kroz timski rad, iskustvo, odgovornost i inovacije u čemu se i ogleda kvalitet naših projekata.

DREAM HOME REAL ESTATE

Dream Home Real Estate pruža izuzetnu uslugu kroz timski rad, iskustvo, odgovornost i inovacije u čemu se i ogleda kvalitet naših projekata.

Povećaj standard svog života!

Od momenta osnivanja naša ideja je bila da DH postane sinonim za kvalitet na lokalnom i regionalnom tržištu, što danas i jeste. Naš kvalitet se pre svega ogleda kroz izolaciju i statiku naših projekat, kvalitet i količinu opreme, ali isto tako podjedanko važnu estetiku ekserijera i eterijera. Naše zgrade su prepoznatljive po eleganciji eksterijera i lukzuznim ulazima. Jednostavno, za naše kupce i buduće stanare stvaramo dom iz snova, stvaramo dom koji nudi više.
01.
0
ZAVRŠENIH PROJEKATA
0
PROJEKATA U IZGRADNJI
0
ZADOVOLJNIH KUPACA
0
IZGRAĐENIH KVADRATA

Vođeni kvalitetom, inspirisani dizajnom, motivisani zadovoljnim kupcima, u mogućnosti smo da kroz ekspertizu naših zaposlenih i saradnika kreiramo rešenja koja su na tržištu jedinstvena i prepoznatljiva.

Naša vizija
Tim naše firme sačinjen je od profesionalaca koji svakodnevno teži ka unapređivanju.

Osim kvaliteta vašeg budućeg života, mi smo svesni i izazova vremena u kojem živimo i stvaramo, ali i činjenice da odluku o kupovini stana dodatno otežava trenutak u kome se ona donosi.

Zbog toga Dream Home Real Estate nudi različite pogodnosti prilikom kupovine stambenih objekata.

Zaposleni
Tim ljudi koji zajedničkim snagama dolazi do jedinstvenog cilja predstavljaju uspeh jedne firme.

Zbog toga mi stalno nastojimo da privučemo i zadržimo talentovane stručnjake koji dele naše vrednosti. Svi su aktivno učestvovali i ubuduće će učestvovati u realizaciji investicionih projekata.

Kvalitet
Firma Dream Home Real Estate pruža izuzetnu uslugu kroz timski rad, iskustvo, odgovornost i inovacije u čemu se i ogleda kvalitet naših projekata.

Posvećenost radu, upoznavanje sa novim materijalima, tehnikama građenja i tehnologijom, postižemo zavidne rezultate koje naši klijenti prepoznaju. Svaka lokacija zadaje određeni zadatak investitoru koji se ispunjava detaljnom analizom okoline i time se dolazi do najboljeg rešenja koji će zadovoljiti potrebe kupaca.

Kvalitet se ogleda u doslednosti naše firme i istrajnosti u misiji celog tima. Trudimo se da imamo ponudu i za one koji svoj budući dom vide u starom jezgru grada, što sa sobom nosi sve prednosti života u centru, ali i za one koji žele da organizuju život u delu grada koji nije u širem centru, ali koji ima izuzetno razvijenu i aktivnu mikrolokaciju koja kao takva predstavlja odličan izbor porodičnog stanovanja.

Misija nam je da opravdamo poverenje koje nam je ukazano, a koje traje dugi niz godina.

Inovativnost
Svakim novim projektom dolaze i nove ideje do kojih dolazimo stalnim istraživanjem tržišta i mogućnosti.

Zadata lokacija iziskuje i pažljivo planiranje čime se postiže različitost svakog projekta, ali sa jedinstvenim pečatom po kojem smo prepoznatljivi, a to je kvalitet.

Svojim inovacijama želimo da nadmašimo očekivanja kupaca.

NAŠ TIM

Dane Šijan

VLASNIK

Ilija Šijan

Suvlasnik i stručni savetnik

Tanja Pušeljić

Saradnik za prodaju

Aleksandar Todorović

SEKTOR KOMERCIJALNIH POSLOVA

Dušan Vladimirović

Direktor

Miroslava Amidžič

Dizajn i uređenje enterijera

Ivana Šijan

Saradnik u administraciji

Uroš Stefanović

Građevinski inženjer

Jelenko Dragičević

Saradnik za marketing

Maja Martić

Poslovni asistent

Vera Radivojević

Knjigovodstvo

Zoltan Majer

Građevinski inženjer

Drago Čegar

Preduzimač i nadzorni organ

Goran Vujić

Arhitekta

Zoran Barašin

Šef gradilišta

02.
© Dream home fortress / All rights reserved. | Created by: MicroMedia
Povratak na vrh