POMERITE DOLE

DREAM HOME
FORTRESS IV

Kompleks predstavlja pravu meru visokog kvaliteta stanovanja, obezbeđen primenom i korišćenjem materijala vrhunskog kvaliteta, savremenog dizajna i koncepta življenja.

EKSKLUZIVNOST

Od momenta osnivanja naša ideja je bila da DH postane sinonim simbol za kvalitet na lokalnom i regionalnom tržištu, što danas i jeste.

Naš kvalitet se pre svega ogleda kroz izolaciju i statiku naših projekat, kvalitet i količinu opreme, ali isto tako podjedanko važnu estetiku ekserijera i eterijera.

Naše zgrade su prepoznatljive po eleganciji eksterijera i lukzuznim ulazima. Jednostavno, za naše kupce i buduće stanare stvaramo dom iz snova, stvaramo dom koji nudi više.

 

POZOVITE NAS:   +381 63 223 888   |  ILI NAM PIŠITE:  info@dreamhome.rs

01.
0
STANOVA
0
GARAŽA
0
PARKINGA
0
LOKALA

KVALITET I KOLIČINA OPREME

Osim kvaliteta standardne opreme koji se odnosi pre sve na kvalitet ulaznih i sobnih vrata, podnih i zidnih obloga, stolarije,sanitarija, grejnih sistema, svaka naša zgrada propraćena je video nadzorom, Master Key sistemom, Aling – conel utičnicama i prekidačima.

Takođe, po želji moguće je odabrati i niz dodatnih elementa poput smart home sistema i širok dijapazon opreme.

 

POZOVITE NAS:   +381 63 223 888   |  ILI NAM PIŠITE:  info@dreamhome.rs

02.

IZOLACIJA

Posebnu pažnju posvećujemo termo i zvučnoj izolaciji.

Ukupna debljina izolacije je 40cm, što je za 50% više nego što je to standard na tržištu.

Koristeći kvalitetne materijale uz vodeci računa o kvalitetu izvedbe dobru izvedbu radova trajnost izolacije je izuzetno duga i ne dolazi do uobičajenih problema koji su prisutni na tržištu kao što su neretki primeri da komšije čuju jedne druge, da se stanovi teško zagreju u zimskom periodu uz velike račune za grejanje.

Dakle, zahvaljujući kvalitetnoj izolaciji a pre svega debljini zidova toplotna i zvučna izolacija je neuporedivo bolja nego što je  je to uobičajno na tržištu.

 

POZOVITE NAS:   +381 63 223 888   |  ILI NAM PIŠITE:  info@dreamhome.rs

03.

odnos cene i kvaliteta

Ono na šta smo posebno ponosni jeste odnos cene i kvaliteta…

Potrudili smo se da pored svog luksuza i širokog spektra opreme koju poseduje, naš proizvod bude dostupan kupcu.

Kada uzmete u obzir klasičan tip gradnje i način gradnje shvatićete da cenu kvadrata plaćate po ceni klasične a ne premium gradnje.

 

POZOVITE NAS:   +381 63 223 888   |  ILI NAM PIŠITE:  info@dreamhome.rs

04.

Dugotrajnost

Gradeći naše DREAM HOME zgrade, sa željom da vam obezbedimo kvalitetan život, fokusirali smo se na dugotrajnost i izdržljivost svake stambene jedinice koju vam nudimo, pa samim tim pažljivo birani kvalitetni materijali, veliki fokus na izolaciju i statiku objekata rezultatira  odsustvom potrebe za kasnijim renoviranjem i u izolacione materijale, zamenu pločica, vrata i sl.

Najveći problem predstavlja kada se jednom neki materijal ili oprema ugrade a nisu kvalitetni njihova zamena ne samo da je skupa, nego neretko nije moguća.

Naš stav je da kupac ne treba da pravi kompromise sa dugotrajnošću stana i opreme zarad male uštede pri kupovini.

 

POZOVITE NAS:   +381 63 223 888   |  ILI NAM PIŠITE:  info@dreamhome.rs

05.
© Dream home fortress / All rights reserved. | Created by: MicroMedia
Povratak na vrh