single page feature image

    Detalji stana

  • Lokacija: Preradovićeva 78
  • Kategorija:
  • Br. stana: 211
  • Tip: Četvorosoban
  • Kvadratura: 79,04m²

STAN 211 Preradovićeva 78

Projekat je arhitektonski kreiran i implementiran na jedinstven način. Posebnost koju objekat nosi je
estetski momenat, odnosno sam dizajn eksterijera kojim se postiže ambijentalno uklapanje objekta u okolinu u kojoj će se nalaziti, odnosno, u Preradovićevoj ulici na Petrovaradinu. Takođe, jednaka pažnja posvećena je dizajnu enterijera. Skladom dizajnersko-arhitektonskih rešenja nastojimo da izgradimo objekat koji će zadovoljiti i visoke zahteve tržišta.

ULAZ- predstavlja segment zgrade sa kojim se ostvaruje prvi kontakt sa istom, iz tog razloga mora nositi i snažnu poruku, kako bi svako poželeo da uđe. Da ulaz izgleda estetski jedinstveno, stilski i luksuzno, uspeli smo postići materijalima kojima će isti biti opremljen, odnosno, premium klasom keramike, što na tržištu Novog Sada predstavlja pravu retkost. Potpis na dizajn stavila je dizajnerska kuća “Deep House Group” koja nas prati na svim projektima.

KERAMIKA- čini osnovni element kupatila i kuhinje, i kao takva ima kvalitativnu i estetsku funkiju. Da bi efekat naših kupatila i kuhinja bio potpun, ugrađujemo prvoklasnu i pažljivo biranu keramiku.

SANITARIJE- kao bitan detalj biramo sa izuzetnom pažnjom, izuzetnog dizajna, prvoklasnog kvaliteta iz uvoza.

KUPATILO- predstavlja jednu od najvažnijih segmenata svake stambene jedinice. Potrudili smo se da naš objekat sadrži kupatila kakva se na tržištu trenutno retko mogu naći, modernog izgleda, a opet da funkcinalno zadovoljavaju najviše krtiterijume. To smo postigli zahvaljujići našim prijateljima iz “Deep House Group”. Kupatila će biti opremljena Italijanskom keramikom prve klase, sanitarijama iz uvoza, kao i slavinama i baterijama najvišeg kvaliteta.

LIFT– objekat će sadržati električni, bešumni lift čija će unutrašnjost dizajnerski pratiti kompletan koncept zgrade.

SPOLJNA STOLARIJA- izrađena  od  poli-vinil-hlorida (PVC). Dizajnerski je osmišljena da prati specifičan dizajn zgrade. Prozori su atipični, većih dimenzija, sa niskim parapetom kako bi se postigao što lepši ambijent i izuzetno visoka osvetljenost unutrašnjosti objekta. Roletne su aluminijumske, usklađene sa bojom stolarije.

FASADA-predstavlja “ličnu kartu” zgrade. Shodno tome, trudili smo se da ostavlja jak utisak, što se postiglo svedenim dizajnom, po stilu prepoznatljivim, oštim crtama objekta, po ugledu na naše prethodne projekte.

GREJANJE- je na gas, ekonomski veoma isplativo (plaća se po utrošku). Ovakav princip grejanja ostavlja mogućnost podešavanja temperature, paljenja i gašenja u zavisnosti od potreba.

SIGURNOSNA VRATA- Iznad standardnih dimenzija 210x90cm, prve klase kvaliteta. Dizajnerski se uklapaju u koncept objekta.

SOBNA VRATA- izradjena su od medijapana , visene 210cm.

PARKET-  Tarkett iza sebe ima preko 130 godina stručnog iskustva, što je primetno u dizajnu svake pojedinačne parket daske. Tarkett parket je izuzetno trajan i dolazi sa garancijom do 30 godina. Napravljen je od višeslojnog tvrdog drveta i odmah je spreman za ugradnju.

SMARTHOUSE- Vođeni iskustvom i idejom da vaš užurban tempo života pretočimo i u praktičan kupcima smo pružili i mogućnost sprovođenja smarthouse sistema ili samo deo njega po želji koji osim praktične primene ima i ulogu uštede energije i smanjivanja troškova (smat prekidač-jednim klikom gasite i palite sva svetla u stanu; daljinsko upravljanje grejanjem – sa vaše mobilne aplikacije…i još mnogo toga po vašem izboru).

DREAM HOME

Naši projekti u novogradnji imaju za cilj da ponude našim budućim stanarima mnogo više od običnog stanovanja kao i da život u njima učine lepšim, sigurnim i lakšim. Kupovina novog stana  u Dream Home-u je  idealan izbor u kom će te dobiti svu podršku našeg prodajnog i stručnog osoblja.

Dream Home nudi  stanove u izgradnji u Novom Sadu različitih veličina i struktura – od garsonjera, jednosobnih, dvosobnih, trosobnih, četvorosobnih stanova, dupleksa i stanova u potkrovlju uključujući i stanove sa jednom, dve ili tri spavaće sobe.  Pažljivim odabirom lokacije svojim budućim kupcima nudimo nekretnine u novogradnji u Novom Sadu i Petrovaradinu koji se smatra jedim od najperspektivnijih delova grada za život obzirom na svoju već postojeću infrastrukturnu sadržinu gde prodaja stanova u izgradnji beleži konstantan rast.