single page feature image

STAN 1 Preradovićeva

Projekat je arhitektonski kreiran i implementiran na jedinstven način. Posebnost koju objekat nosi je
estetski momenat, odnosno sam dizajn eksterijera kojim se postiže ambijentalno uklapanje objekta u okolinu u kojoj će se nalaziti, odnosno, u Preradovićevoj ulici na Petrovaradinu. Takođe, jednaka pažnja posvećena je dizajnu enterijera. Skladom dizajnersko-arhitektonskih rešenja nastojimo da izgradimo objekat koji će zadovoljiti i visoke zahteve tržišta.

ULAZ- predstavlja segment zgrade sa kojim se ostvaruje prvi kontakt sa istom, iz tog razloga mora nositi i snažnu poruku, kako bi svako poželeo da uđe. Da ulaz izgleda estetski jedinstveno, stilski i luksuzno, uspeli smo postići materijalima kojima će isti biti opremljen, odnosno, premium klasom keramike, što na tržištu Novog Sada predstavlja pravu retkost. Potpis na dizajn stavila je dizajnerska kuća “Deep House Group” koja nas prati na svim projektima.

KERAMIKA- čini osnovni element kupatila i kuhinje, i kao takva ima kvalitativnu i estetsku funkiju. Da bi efekat naših kupatila i kuhinja bio potpun, ugrađujemo prvoklasnu i pažljivo biranu keramiku.

SANITARIJE- kao bitan detalj biramo sa izuzetnom pažnjom, izuzetnog dizajna, prvoklasnog kvaliteta iz uvoza.

KUPATILO- predstavlja jednu od najvažnijih segmenata svake stambene jedinice. Potrudili smo se da naš objekat sadrži kupatila kakva se na tržištu trenutno retko mogu naći, modernog izgleda, a opet da funkcinalno zadovoljavaju najviše krtiterijume. To smo postigli zahvaljujići našim prijateljima iz “Deep House Group”. Kupatila će biti opremljena Italijanskom keramikom prve klase, sanitarijama iz uvoza, kao i slavinama i baterijama najvišeg kvaliteta.

LIFT– objekat će sadržati električni, bešumni lift čija će unutrašnjost dizajnerski pratiti kompletan koncept zgrade.

SPOLJNA STOLARIJA- izrađena  od  poli-vinil-hlorida (PVC). Dizajnerski je osmišljena da prati specifičan dizajn zgrade. Prozori su atipični, većih dimenzija, sa niskim parapetom kako bi se postigao što lepši ambijent i izuzetno visoka osvetljenost unutrašnjosti objekta. Roletne su aluminijumske, usklađene sa bojom stolarije.

FASADA-predstavlja “ličnu kartu” zgrade. Shodno tome, trudili smo se da ostavlja jak utisak, što se postiglo svedenim dizajnom, po stilu prepoznatljivim, oštim crtama objekta, po ugledu na naše prethodne projekte.

GREJANJE- je na gas, ekonomski veoma isplativo (plaća se po utrošku). Ovakav princip grejanja ostavlja mogućnost podešavanja temperature, paljenja i gašenja u zavisnosti od potreba.

SIGURNOSNA VRATA- Iznad standardnih dimenzija 210x90cm, prve klase kvaliteta. Dizajnerski se uklapaju u koncept objekta.

SOBNA VRATA- izradjena su od medijapana , visene 210cm.

PARKET- kada je ovaj segment opremljenosti u pitanju ostavili smo na volju da samostalno odabere višeslojni hrastov parket velikih dimenzija (Tarket) ili klasični hrastov parket.

SMARTHOUSE- svaka stambana jedinica biće opremljena ovim sistemom. Na samo jedno dugme moći ćete isključiti svetlo u celom stanu i na taj način izbeći nepotrebne troškove. Ovaj sistem vam omogućava da uštedite i vreme i novac, što se često dešava, nametnutno brzim životnim tempom omogućava da ukoliko pri izlasku iz stana zaboraviti ugasiti svetla, to učinite samo jednom klikom.