Premium ulazna vrata zgrade

Ulazna vrata u našem objektu su premium klase, italijanskog porekla, vanstandardnih dimenzija. Izrađuju se u kombinaciji vodot – pornih i masivnih visokokvalitetnih materijala. Vrata su otporna na sve vremenske neprilike i pružaju kvalitetnu toplotnu i zvučnu izolaciju- delotvorna zaštita od hladnoće, buke, vetra, sunca, otpor – na su na slanu vodu i udarce. Oble su aluminijumske konstrukcije, opšivena crnim kaljenim staklom. Teška 200kg (što daje dodatnu obezbeđenost). Opremljena su vrhunskim okovom, HAFELE inox šarkama i MASTER KEY sistemom.

Pored visoko tehničke i funkcionalne opremljenosti, visokog stepena obezbeđenost i dugog veka trajanja, vrata poseduju luksuzan dizajn.

Master Key

Ovaj sistem se uglavnom koristi za apartmane, stanove, poslovne zgrade, hotele, …

Sistemom master ključa otključavamo jednim ključem više brava, odnosno, ulazna vrata zgrade i ulazna vrata stana. Na ovaj način ste oslobođeni nošenja više

Premium ulazna vrata stana Renie

Estetika

Zahvaljujuci završnoj obradi najvišeg kvaliteta po CE Norma – ma ova vrata nude dizajn koji svojom formom daju na luksuzu i bez kojih naš objektat ne bi bio isti. Pored dizajna, mnogo važnije, vrata poseduju izuzetnu tehničku opremljenost najvišeg kvaliteta, zbog čega poseduju garanciju od strane proizvođača na 24 meseca.

Opremljenost i kvalitet:

Težina vrata iznosi 130kg i zvučno su izolovana do 35dbl.
-Vrata se oslanjaju na HAFELE inox šarke , na 4 mesta sa kugličnim ležajevima.
Dimenzija su 210x90cm sa masivnim štokovima i pervajzima
-Izrađena su od furniranog drvo dekor hrasta I klase sa unutrašnjim ukrućenjima
-Štok vrata prekriva ukupnu debljinu zida, poseduje dve dihtung gume (što doprinosi boljoj izolavanosti)
-Krilo vrata debljine 60mm izrađeno je od lamelirane jelovine, sa metalnim stabilizatorima, dok je sama ispuna krila od Saur – land spanplata. Obostrana obloga MDF debljine je 8mm i od furniranog je drvo dekor hrasta I klase.
-Vrata poseduju širokouganu špijunku.
-Opremljena su GU Security bravom koja se zaključava u 4 tačke, kompletan sistem zaključava regulisan je MASTER KEY sistemom (1 ključ, više brava)

Premium sobna vrata Renie

Izrađuju se od obostrano lepljenog furnira. Ovakvim siste – mom dobijate vrata izrađena od veoma retkih egzotičnih vrsta drveta vrhunskog kvaliteta i dizajna. Sobna vrata su vlagootporna, obložeana MDF-om 4mm obostrano čija je ispuna u krilu saće, lamelirane konstrukcije krila sa stabili – zatorima. Vremenom ne gube boju, a štokovi koji prekrivaju širinu zida (izrađen takodje od MDF-a sa opšavnim lajsnama širine 80mm) se ne deformišu tako da rastojanje između krila i štoka ostaje nepronjeno. Poseduju magnetnu inox mat bravu , SOS skrive šarke 2 komada po krilu.

Završna obrada je poliuritenski lak u beloj boji. Zbog kvalitet – na i temelje izrade imaju izuetno dug vek trajanja.

Premium kupatila

Kupatila u Dream Home Fortress-u biće opremljenja italijanskom keramikom prve klase.

Pored vrhunskog kvaliteta keramike i sanitarija uspeli smo postići i visok estetski momenat, gde se vodilo racuna pri samom dizajnu kupatila, što se uostalom vidi u našem katalogu.

PVC – ALU Stolarija

Opredelili smo se za ŠEŠTOKOMORNE prozore velikih pro – fila 76mm nemačkog proizvodjača Kömmerling. Kömmerling je brend koji postoji još od 1897.godine i otada je sinom za premium kvalitet. Spadaju u top 5 vodećih svetskih proizvođača prozora.

Na tržištu su pretežno zastupljeni petokomorni prozori koji nisu evropske proizvodnje, čiji je rok upotrebe kratak, do 5 godina, dok prozori koje mi ugrađujemo, imaju vek trajanja do čak 20 godina.

Glavni benefiti prozora ugrađenih na naš objekat su sledeći:
-pružaju odličnu zvučnu izolaciju do čak 48db
-pružaju odličnu termoizolaciju ( zbog profila od 76mm, dok se na tržištu pretežno koriste manji profili do 71mm).
-opremljeni su kvalitetnim okovom i dodatniim sistemom učvršćivanja profila za dugotrajno korišćenje.
bolje dihtuju (šeštokomorni profili opremljeni su sa 2 spolje i jednom srednjom diht gumom)
-otporni su na UV zračenje (pucanje, gubitak boje, uvijanje ili bilo koji drugi deformitet je isključen).
-imaju garanciju na čak 25 000 otvaranja
-vanstandardnih su dimenzija (veća osvetljenost prostora) sa izuzetno kvalitetnim šarkama i ručama za otvaranje 6-komorni u odnosnu na 5 komorne prozore pravi razliku u uštedi energije za oko 40%, a pošto Dream Home Fortress predstavlja dom koji uvek nudi više, tako i ovom segmentu nudimo više za isti novac u odnosu na tržište.

Prozor-1
Untitled-4t

Kalorimetri

S tambene jedinice u Dream Home Fortress zagrevaju se putem gasne stanice koju kontrolišete pomoću DIGITALNIH KALOLIMETARA.

Dream Home Fortress je prvi i jedini objekat u Petrova – radinu sa ovakvim načinom i kontrolom grejanaja.
Glavne prednosti ovog tipa grejanja su:
-Kalolimetar vam omogućava da upalite/ugasite grejanje kad god poželite.
-Omogućavama vam da podesite temperaturu prema svojim potrebama.
-Ovaj način grejanja vam štedi novac, jer kada vam grejanje nije potrebno možete ga ugasiti (dok ste na poslu, putovanju, ako je vanjska temperatura visoka,…)
Grejanje plaćate po utrošku , a ne deljenjem troškova zajedničke potrošnje zgrade (izbegavate plaćanje onog dela troškova koji niste potrošili.)

Smart svetlo

Pametni prekidač za svetlo zamenjuje običan prekidač tehnologijom pametne kuće kako bi vam olakšao život. I dalje funkcioniše kao tradicionalni prekidač za svetlo, ali sa Smart sistemom dobićete beskrajne mogućnosti kontrole. Samo jednim dodirom upalite/ ugasite osvetljenje odvojeno ili zajed – no. Na ovaj način štedite vreme i novac.

Video nadzor

Da bismo postigli sto veću obezbedjenost objekta, odlučili smo da isti bude „pokriven“ video nadzorom 24/7. Pomoću aplikacije moći ćete da pratite iz svog doma ko vam dolazi na vrata, a vaša imovina će dodatno biti osigurana na ovaj način.

Optički kablovi

Tehnologija povezivanja optičkim kablovima predstavlja trenutno najsavremeniji način povezivanja na Internet i omogućava korišćenje najnaprednijih servisa koji su danas dostupni. Osnovna funkcija ovih medijuma je omogućavanje izuzetno brzog prenosa podataka između geografski udaljenih lokacija. Današnji Internet bio bi praktično nezamisliv bez upotrebe ove tehnologije.

Prednosti optičkih kablova su:
-njihove daleko manje dimenzije u odnosu na bakarne kablove,
-mogućnost prenosa velike količine informacija,
-malo slabljenje signala što dozvoljava domete i do 200 km bez pojačanja signala,
-manja težina po dužnom metru,
-lakše polaganje kako u zemlju, tako pod vodu, na stubove ili dalekovode,
-neosetljivost na električne smetnje, vodu, niske i visoke temperature.

Gasni kotlovi

Quinta Ace kondenzacioni gasni kotlovi su dizajnirani su i proizvode se u Holandiji od strane najpoznatijeg holandskog proizvođača Remeha B.V. koja je 1981. godine proizvela prvi kondenzacioni gasni kotao na svetu što joj je obezbedilo ogromno iskustvo, znanje i poziciju lidera u proizvodnji inovativnih sistema grejanja u preko 70 zemalja širom sveta.

Odlučili smo se za Remeha kotolove, a ne one koje pretežno nalazite na tržištu iz sledećih razloga: Projektovani su da štede gas (čime obezbeđuju niže račune i štede novac u poređenju sa klasičnim kotlovima tokom celog projektovanog perioda od 20 godina) Kotao zbog visokog stepena modulacije radi gotovo nečujno (tako da ne postoji mogućnost prenosa zvuka u stambene jedinice), održavajući prijatnu temperaturu. Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala , zbog čega imaju maksimalnu iskorištenost energije uz nisku potrošnju novca (što nije slučaj sa trenutnom tržišnom ponudom) Zbog kvaliteta izrade, strogo kontrolisane proizvodnje i tehičkih sposobnosti ne dešava se da „prestane sa radom“ što je čest i neprijatan slučaj koji se dešava u pojedinim objektima tokom grejne sezone. Kontrolu proizvodnje potvrđuje i usklađenost sa evropskim standardom ERP koji reguliše uštedu energije u EU.

Sertifokovani su od strane akreditovane institucije Srbije, poseduju i 3A srpski znak kao dodatnu potvrdu kvaliteta. Na sam kotao dobijate 10 godina garancije od strane kom – panije Energy net, kao i sa naše strane.