title icon
Dom koji nudi više

Savet pri odabiru stana

Ulaganje u stan je za većinu ljudi najveća investicija u životu, i izuzetno je važno da sve prođe kako treba. Budite dobro informisani i pripremljeni I zakažite BESPLATNU prezentaciju stanova koje nudimo.

Pored toga što ćete se osećati prijatno, što ćete dobiti sve neophodne informacije za adekvatan odabir stana, mi ćemo vam kroz video prezentaciju dodatno približiti našu ponudu, a u našem showroom-u ćete moći odma da vidite/ izaberete pločice za vaše buduće kupatilo, tarket za vašu dnevnu sobu, kao i sve druge materijale i opremu koju koristimo pri gradnji našeg objekta.

PREZENTACIJA

U kratkoj video prezentaciji prikazaćemo vam našu ponudu, ispričati i svim benefitima koje ista sa sobom nosi, pokazati vam jasan izgled svega onog o čeumu govorimo. Tokom video prezentacije ćemo vam u našem showroom-u pokazati opipljive dokaze svega što nudimo tako da isključujemo mogućnost da “da jedno pričamo, a drugo radimo” , što se na tržištu neretko dešava.

SHOWROOM

Predstavlja pokazni deo naše kancelarije gde možete videte istovetno kupatilo kakvo će biti u vašem budućem stanu i sve ono što ono sadži. Keramiku i sanitarije (wc šolja, lavabo, tuš kabina,…) premium kvaliteta I luksuzunog dizajna.

Takođe u mogućnosti smo da vam prikažemo materijale od kojih gradimo:

  • ZORKA Klimablok 25, koji je neuporedivo teži čvršći od klasičnik blokova.
  • PVC- ALU nemački profil Kommerling koji poseduje više komora (šest) i daje bolju izolovanost u odnosu na klasičnu petokomorku stolariju.
  • Tarket i parket kako biste mogli da vidite odaberete.
  • Termosilent material koji koristimo za dodatnu podnu izolovanost.
  • Premium sobna vrata stana Renie itd.

Savetujemo Vas spram Vaših potreba kako bismo odabrali adekvatnu kvadratutru, spratnost, poziciju stana spram Vaših ličnh preferencija i raspoloživosti stanova.

background image
title icon
Dream Home Fortress

Naša vizija

Tim naše firme sačinjen je od profesionalaca koji svakodnevno teži ka unapreživanju. Osim kvaliteta vašeg budućeg života, mi smo svesni i izazova vremena u kojem živimo i stvaramo, ali i činjenice da odluku o kupovini stana dodatno otežava trenutak u kome se ona donosi.

Zbog toga Dream Home Real Estate nudi različite pogodnosti prilikom kupovine stana.

signature