Dizajn i estetika

Dream Home Real Estate poznat je po jedinstvenom stilu gradnje. Pored kvaliteta, na prvom mestu nam je estets – ki momenat naših objekata. Jedinstvenost i sofisticiranost je ono po čemu će dizajnerski biti prepoznatljiv Dream Home Fortress. Od balkonskih otvora koji će eksterijeru dati na posebnosti, preko ulaza i hodnika moderno- luksuznog diza – jna, do savršenog dizajna unutar stambenih jedinica, čije će toalete i kuhinju krasiti drugačiji, poseban i moderan dizajn prostora. Dream Home Fortress će biti dom koji će u ovom polju, estetike i dizajna, zaista nuditi više.

Dizajnerski ulaz i hodnici

Hodnik kao prostor koji povezuje sve prostorije u objektu predstavlja izuzetno važan deo samog projekta.

Prvi utisak kada udjete u zgradu, stiče se na osnovu hodnika. Zbog toga su naši dizajneri pristupili sa izuzetnom pažnjom ovom delu zgrade i dizajnirali ga tako da taj prvi utisak bude očaravajući.

Podna obloga koju smo odabrali zbog lakog održavanja, a opet i dugovečnosti i kvaliteta je italijanska keramika premium klase.

Osvetljenje je rešeno modernom led rasvetom, kao i boje zidova i ostatak dizajna enterijera hodnika.e potrošili.)

slika-2

Premium kupatila

Kupatila u Dream Home Fortress-u biće opremljenja italijanskom keramikom prve klase.

Pored vrhunskog kvaliteta keramike i sanitarija uspeli smo postići i visok estetski momenat, gde se vodilo racuna pri samom dizajnu kupatila, što se uostalom vidi u našem katalogu.

Premium ulazna vrata zgrade

Ulazna vrata u našem objektu su premium klase, italijanskog porekla, vanstandardnih dimenzija. Izrađuju se u kombinaciji vodot – pornih i masivnih visokokvalitetnih materijala. Vrata su otporna na sve vremenske neprilike i pružaju kvalitetnu toplotnu i zvučnu izolaciju- delotvorna zaštita od hladnoće, buke, vetra, sunca, otpor – na su na slanu vodu i udarce. Oble su aluminijumske konstrukcije, opšivena crnim kaljenim staklom. Teška 200kg (što daje dodatnu obezbeđenost). Opremljena su vrhunskim okovom, HAFELE inox šarkama i MASTER KEY sistemom.

Pored visoko tehničke i funkcionalne opremljenosti, visokog stepena obezbeđenost i dugog veka trajanja, vrata poseduju luksuzan dizajn.

Premium ulazna vrata stana Renie

Estetika

Zahvaljujuci završnoj obradi najvišeg kvaliteta po CE Norma – ma ova vrata nude dizajn koji svojom formom daju na luksuzu i bez kojih naš objektat ne bi bio isti. Pored dizajna, mnogo važnije, vrata poseduju izuzetnu tehničku opremljenost najvišeg kvaliteta, zbog čega poseduju garanciju od strane proizvođača na 24 meseca.

Opremljenost i kvalitet:

Težina vrata iznosi 130kg i zvučno su izolovana do 35dbl.
-Vrata se oslanjaju na HAFELE inox šarke , na 4 mesta sa kugličnim ležajevima.
Dimenzija su 210x90cm sa masivnim štokovima i pervajzima
-Izrađena su od furniranog drvo dekor hrasta I klase sa unutrašnjim ukrućenjima
-Štok vrata prekriva ukupnu debljinu zida, poseduje dve dihtung gume (što doprinosi boljoj izolavanosti)
-Krilo vrata debljine 60mm izrađeno je od lamelirane jelovine, sa metalnim stabilizatorima, dok je sama ispuna krila od Saur – land spanplata. Obostrana obloga MDF debljine je 8mm i od furniranog je drvo dekor hrasta I klase.
-Vrata poseduju širokouganu špijunku.
-Opremljena su GU Security bravom koja se zaključava u 4 tačke, kompletan sistem zaključava regulisan je MASTER KEY sistemom (1 ključ, više brava)

Premium sobna vrata Renie

Izrađuju se od obostrano lepljenog furnira. Ovakvim siste – mom dobijate vrata izrađena od veoma retkih egzotičnih vrsta drveta vrhunskog kvaliteta i dizajna. Sobna vrata su vlagootporna, obložeana MDF-om 4mm obostrano čija je ispuna u krilu saće, lamelirane konstrukcije krila sa stabili – zatorima. Vremenom ne gube boju, a štokovi koji prekrivaju širinu zida (izrađen takodje od MDF-a sa opšavnim lajsnama širine 80mm) se ne deformišu tako da rastojanje između krila i štoka ostaje nepronjeno. Poseduju magnetnu inox mat bravu , SOS skrive šarke 2 komada po krilu.

Završna obrada je poliuritenski lak u beloj boji. Zbog kvalitet – na i temelje izrade imaju izuetno dug vek trajanja.

Eksterijer objekta